lördag 5 juli 2008

Systerdagar

Har spenderat de tre senaste dagarna i sällskap med min lillasyster. På osndagen åkte jag och hämtade upp henne i stan och vi drog direkt ut på Hemsön för att supermysa med middag och film! Aftonen tillbringades med en rätt bra film, What happens in Vegas...

På torsdagen fck hon övningsköra med mig eftersom hon håller på med körkortet. Senare på kvällen tänkte vi att det skulle vara kul att ta en fisketur! Så vi packade på oss metspö och kilade ner till min berömda bäck där det ska krylla av bäcköring.. Ja visst. Enligt B så skulle det bara vara att tyst smyga ner och kasta i sitt bete. Tyst var det ja. Det första som händer är att vi fastnar i den största stocken som finns. Vi hänger på bron för att försöka nå den men det går inte. Samtidigt är det mycket svårt att hålla sig för skratt! Hur ser vi ut egentligen???

Ja vi får ju fatt i stocken till slut men då är bäcköringarna långt borta! Vi bestämmer att Diskreta Doris (Hera) och vi ska gå bort till en annan bro för att se om det går bättre där. Nej men då hoppar Diskreta Doris i bäcken för att dricka lite vatten. så bäcköringarna var väl inte direkt pigga på att nappa. Men vi gör några tappra försök om slutar uppe i en björk. Det är svårt att hantera 4 m metspö plus lina och krok. Bilarna som passerar har väldigt roligt åt oss.

I går gick vi ner på stranden för att bada och sola vilket var väldigt skönt. Så vansinnigt varmt i luften men inte alls lika varmt i vattnet. Ja vi hade väldigt roligt de här dagarna i alla fall. Nu väntar jag på att A ska komma hem från sin språngmarsh mellan Norge och Sverige! har saknat honom väldigt mycket!

1 kommentar:

Anonym sa...

Vi är jäkligt duktiga på att fiska!