torsdag 20 november 2008

Bilexplosioner och skräcknätter

I natt har det varit stökigt som aldrig förr. Fick extra energi vid 23-tiden då. Så man kom inte i säng förrän halv ett. Sov någon timme när jag vaknar av vad jag helt garanterat antar är min bil som exploderar. Jag har ända sedan jag började använda min motorvärmare inbillat mig att det är ett elfel som gör att säkringen slår av ibland. Därför tror jag att min bil kommer sprängas i luften vilken natt som helst nu. I natt trodde jag att det var dags. Hera flög upp av smällen och började skälla helt galet. Både hon och jag rusade runt och kollade i fönstren om vi såg vad som hände, men ack nej. Inget verkade ha hänt? Har jag bara inbillat mig? Men den var ju så verklig den där smällen... Jag förblir lätt panikslagen av explosionen som inte inträffade. Somnar till slut om efter en lång stund.

När jag äntligen somnar drömmer jag värsta mardrömmen om helt vidriga bilolyckor med kroppsdelar och andra mänskligt innehåll över hela E4... Vaknar alldeles genomblöt av svett och får ta upp min pocket och läsa en stund för att skingra synen av inälvor... Somnar återigen om efter en lång stund och vaknar efter vad som känns tre minuter av att väckarklockan ringer. Är helt sjukt trött med andra ord!

Det första jag kommer att göra när jag kommer hem är att genomsöka källaren och vinden på vad som kan ha dundrat i natt. Jag hoppas verkligen att jag hittar en förklaring!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Fy vilka hemskheter ni har där på ön!

Jo du har blivit utmanad i min blogg, läs mer där!
Mvh Kikki

Anonym sa...

Hahaha fan vad rätt du hade! Jag skulle absolut inte tacka nej till en friggebod där :P Eller ännu bättre: Hyra en säng på ikea? :D